Best Joomla Template by Web Design

Overige Festivals

Category: Festivals

Rendier

Tsaatan Festival (rendierfestival)
Het Tsaatan Festival, of rendierfestival wordt gehouden op 1 maart. Het biedt de mogelijkheid om de cultuur van de Tsaatanbevolking te zien en om rendier polo te spelen. Toeristen kunnen ook meedoen aan het rendier- en paardrijden, meerijden in de yak-  karavaan of om een boot of kanotocht te maken.

1000 kamelen1000 Kamelen Festival   
Op 3, 4 en 5 maart wordt het Kamelen festival gehouden in de Gobiwoestijn. Dit wordt georganiseerd door een lokale organisatie om de Bactrain kamelenpopulatie te beschermen en te behouden, omdat deze langzaamaan afneemt in aantal in de afgelopen twaalf jaar. Dit bijzondere festival biedt toeristen de mogelijkheid om contact te maken met deze dieren en om mee te maken hoe de kamelenherders hun nomadenlevenstijl leven. De highlights van het festival zijn de kamelenraces, optredens van Mongolische muziekanten en dansers en de schitterende omgeving van de Gobiwoestijn.Yak

Yak Festival  
Het Yak Festival is een jaarlijks festival en wordt in juni gehouden. Het festival is ter verering van de yak. Dit sterke en productieve dier leeft in de hooglanden van Mongolië. Mongolië is staat op de 2e plaats met het grootste aantal yaks. Het festival heeft verschillende onderdelen zoals een yak show, worstelen, yak races en paardrijdwedstrijden.

© Pausanias