Best Joomla Template by Web Design

Informatie voor reizigers naar Mongolie

- Buitenlanders die Reizen naar Mongolië voor meer dan 30 dagen (tijdelijke bezoekers), of voor verblijf voor privé en officiële doeleinden, zullen worden ingeschreven bij de Mongoolse Immigratie  Dienst binnen 7 werkdagen na aankomst en zal worden beëindigd voor vertrek.

- Reizigers voor officiële doeleinden met niveau "D", "A" visa zullen worden geregistreerd bij het Ministerie van Buitenlandse Zaken van Mongolië binnen 7 werkdagen na aankomst in Mongolië.

- Buitenlandse staatsburgers die naar Mongolië met 30 dagen "entry" en doorreisvisum reizen  hebben geen registratie nodig.

- Inwoners met officiële en/of privé doeleinden die een aanvraag doen voor een verblijfsvergunning of hervestiging naar een andere provincie of stad voor langer dan 30 dagen zullen zich moeten registreren bij het ‘Governor Administration or Khoroo Governor’ binnen 14 werkdagen.

- Buitenlanders (vreemdelingen) die wensen te verblijven in Mongolië voor officiële en/of privé doeleinden (arbeid, investeringen, gezinshereniging, etc.) dienen hun aanvraag voor een verblijfsvergunning binnen 21 dagen na aankomst in Mongolië in te dienen bij de Mongoolse Immigratie Dienst.

- Reizigers (vreemdelingen) die hun visum wensen te verlengen dienen hun aanvraag in te dienen bij de Mongoolse Immigratie Dienst, minstens 4 dagen voor het verstrijken van hun geldige visum. Visa kunnen eenmalig met 30 dagen worden verlengd.

- Buitenlanders (vreemdelingen) die wensen te verblijven in Mongolië voor officiële en/of privé doeleinden zullen van te voren een visum moeten aanvragen wat samengaat met het oorspronkelijke doel van hun reis.


MONGOLIA IMMIGRATION AGENCY
Inquiry tel: 1822
www.immigration.gov.mn