Best Joomla Template by Web Design

Talk Now Mongools

Category: Talencursus

Als Mongools nieuw voor je is, zul je eerst wat basis moeten leren, of je nu acht of 80 jaar oud bent, voor zaken naar het buitenland moet, of als toerist met vakantie gaat. Talk Now! Mongools biedt je een snelle en simpele methode om de taal te leren, wie je ook bent.

Werkt het wel voor mij?
Veel mensen hebben problemen met het leren van talen. Waarom? Velen hebben nog slechte ervaringen van school,
hebben geen tijd om te leren, of denken dat ze er te lui voor zijn.

Talk Now! Mongools rekent af met deze bezwaren:

  • Er zijn geen saaie oefeningen; alleen maar bemoedigende spelletjes die je vooruitgang belonen met punten.
  • Het past gemakkelijk in korte sessies van 10 minuten. Maar als je een doorzetter bent, dan kun je de basis al in een weekend leren.
  • Als je denkt dat je lui bent, denk dan nog eens! Je zult er van versteld staan hoe gemotiveerd je kunt zijn als je plezier beleefd aan het leren!

Wat zal ik leren?
Voldoende begrijpen en spreken om “bij” te zijn.
Je begint nog maar net, dus we gooien je niet gelijk in het diepe. Er zijn sommige dingen die je in welke taal dan ook zou willen zeggen, zoals ‘hallo’, of een drankje bestellen, de weg vragen, enz.

Dit beginners programma gaat recht op zijn doel af. Het omvat voeding, kleuren, winkelen, lichaamsdelen, nummers, de tijd, landen, begroetingen en belangrijke uitdrukkingen.

Hoe werkt het?
Talk Now! Mongools geeft je gemakkelijk te bereiken “doelen”. Een nieuwe taal leren is een veel te grote taak om in een keer te doen, dus we hebben het opgedeeld in een reeks hapklare brokken.

Speel interactieve taalspelletjes. Talk Now! legt je nieuwe woorden voor, samen met afbeeldingen om je geheugen te versterken. Daarna test het je kennis met leuke quizzen. Al spelende leer je.

Verdien punten met elk spel dat je speelt. Topscorers kunnen voor een bronzen, zilveren of gouden certificaat gaan,
dat je kunt afdrukken als bewijs van welslagen.

Je zult het Mongools de hele tijd horen. Met de opnamespelletjes kun je direct beginnen te spreken en daarna je uitspraak vergelijken
met die van de moedertaalspreker.

Leren kan je ook onderweg. Ga door met de cursus overal waar u bent zoals op luchthaven of op de trein – zonder de computer.
Je kunt de woorden en zinnen afdrukken (beeldwoordenboek) en meenemen en de geluidsbestanden kopiëren naar een iPod of MP3-speler.

Maak je geen zorgen als Nederlands niet je eerste taal is! Je kunt het Mongools leren vanuit meer dan 120 talen – in een enkel programma!

Door EuroTalk